The Dead Daisies opět v Praze

Po roce se do České republiky opět podívají rockeři The Dead Daisies. V loňském roce předvedli stovkám fanoušků pořádnou show, kterou v letošním roce zopakují. Koncert proběhne v Praze v Lucerna Music Baru 22. července 2018.
Australsko-americká rocková kapela má na svém kontě celkem čtyři studiové desky. Do České republiky přiveze své aktuální album s názvem Burn It Down, která je na světě teprve pár dní. Vstupenky jsou v předprodeji od 20. dubna. První singl Rise Up už rotuje hudebním éterem.
The Dead Daisies jako kapela fungují od roku 2013. Zatímco sami členové patří mezi nejlepší rockery této planety, společně pak ještě stihli spolupracovat s hvězdami jako ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, INXS, The Cult, Judas Priest, KISS, Whitesnake nebo The Rolling Stones.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

LYNYRD SKYNYRD Saturday Night Special | Příběh písně

Píseň proti zbraním od jižanských kovbojů Ve Spojených státech zuří v těchto dnech epidemie masových střeleb. Prakticky není dne, kdy by tam někdo nevytáhl zbraň a naprosto beze smyslu a bezdůvodně nezačal střílet po dalších lidech, kteří jsou zrovna nablízku. Pravda ale je, že „zbraňová kultura“ je něco, co je Americe historicky dáno. Už před téměř padesáti lety na…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

DAVID COVERDALE Starý Bílý had

Když se v roce 1997 britská rocková skupina Whitesnake vydala na sérii koncertů ke svému devátému studiovému albu Restless Heart, zpěvák David Coverdale, vůdčí osobnost, prohlašoval, že jde o její poslední světové turné. Definitivní tečkou za téměř dvacetiletou existencí měla být ještě živá nahrávka z turné. Jenže nevěřte všemu, co povídá. Zejména, když to říká rocková hvězda. Coverdale…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE